Nyheter - Allmänt

Just nu visas nyheter ur kategorin "Allmänt"

Missade du konserten
15

”Ulla Skoog har huvudet på skaft och en räv bakom varje öra. Och med så duktiga musiker därtill så är det är klart att det blir lyckat, sa Bertil Brodén från Gislaveds Symfoniorkester när han välkomnade gästerna i foajén.”

Så skriver Värnamo Nyheter i inledningen till en artikel om årets nyårskonserter. Och visst blev det lyckat! Vill du läsa mer om konserten hittar du hela artikeln här. Vill du se bilder från konserten hittar du dem i vårt bildgalleri.

Har du sett??
eyes

Ser du?? Nähe. Titta igen då! Ser du nu?? Inte? Nej vi vet, det ser inte ut att vara så stor skillnad. Men vi har faktiskt uppdaterat vår hemsida och faktum är att sidan har fått flera nya finesser. En av dem är sidan du just nu befinner dig på. Arkivet, nyhetssidan eller bloggen – kalla den vad du vill, men här hjälps vi orkestermedlemmar åt att skriva om det som händer. Förhoppningsvis är vi många som vill dela med oss av våra spelupplevelser. Så välkommen att läsa och kommentera! :)

Har du synpunkter på sidan är det mig du ska kontakta. Du når mig enklast på hanna.bogren@gislavedssymfoniorkester.se.

Kommande konsert
Jojje Wadenius 4 nt

Wadenius & Simonsson

Jojje Wadenius rör sig i landskapet mellan jazz och rock. Tillsammans med pianisten Lennart Simonsson bjuder han på musik ur Jojjes barnviserepertoar blandat med stillsamma vackra psalmer och äventyrlig improvisation.

Lör 3 mars kl. 16.00
Gislesalen Musikskolan Gislaved

Nyhetsbrev


Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var säker på att aldrig missa några nyheter.