Nyheter - Information & nyheter

Just nu visas nyheter ur kategorin "Information & nyheter"

Här publiceras nyheter. Det kan handla om biljettsläpp, ändringar i programmet eller om abonnemang.

Ny säsong
hösten17

Varmt välkomna till en ny säsong med Gislaveds Symfoniorkester, Musikcaféserien och många gästartister! Lördag 9 september släpper vi biljetterna till höstens alla produktioner i Konsertserien – Här är mitt liv med Iréne Theorin, Simply British med Bröderna Rongedal och Musik i julbrådskan med Gislaveds Kammarkör. Biljetterna beställer du via vår hemsida. Önskar du boka handikapplatser gör du det på telefon 076-161 41 56.

Länkar till biljettförsäljningen finns under respektive konsert i konsertprogrammet.

Biljetter till konserter i Musikcaféserien säljs i entrén 30 min före utsatt konserttid. Vid frågor kontakta Musikskolans expedition på tel. 0371-812 93.

Biljettsläpp
varen2017

Nu finns biljetterna till nyårskonserterna 2017 och vårens alla konserter i Konsertserien till försäljning. Biljetterna beställer du via vår hemsida. Önskar du boka handikapplatser gör du det på telefon 076-161 41 56.

Länkar till biljettförsäljningen finns under respektive konsert i konsertprogrammet.

Biljetter till konserter i Musikcaféserien bokar du i Musikskolans expedition eller på telefon 0371-812 93.

 

Biljettsläpp
Alla konserter2

Biljetter till höstens alla produktioner i Konsertserien – Klassiska favoriter, Schlagerfest och Musik i julbrådskan – finns nu ute till försäljning. Boka dina biljetter redan nu och var säker på att få plats. Länkar till biljettförsäljningen finns under respektive konsert i konsertprogrammet.

Abonnemang och handikapplatser bokas på telefonnummer  076-161 41 56.

Vi vill också förtydliga att Sara Löfgren tyvärr lämnat återbud till konserten Schlagerfest.

Välkommen till en ny säsong

Nu släpper vi programmet för säsongen 2016-2017. Det är som vanligt ett blandat program med godbitar ur många genrer, musikstilar och från olika delar av världen. Först ut i Musikcaféserien är Stefan & Kim som med sin scenshow underhåller med humor och alltifrån opera till hårdrock i en ”supermusikalisk totalupplevelse”. I Konsertserien öppnar Gislaveds Symfoniorkester och Sara Trobäck Hesselink, violin, upp med Mendelsohns omtyckta violinkonsert och Dvoraks symfoni nr. 8. Höstens populär-konsert bjuder på schlagertema med några av schlagervärldens mest rutinerade sångare och sångerskor.

Hela programmet hittar du här. 

Kommande konsert
Gislaveds Kammarkör foto Sven-Arne Lagerstedt

Musik i julbrådskan

I traditionsenliga Musik i Julbrådskan möter vi Gislaveds Kammarkör under ledning av dirigenten Ricky Burton. Ett är säkert - den rätta julstämningen kommer att infinna sig även i år.

Lör 16 dec kl. 18.00
Konsertsalen Gislaved

Nyhetsbrev


Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var säker på att aldrig missa några nyheter.