Nu släpps höstens biljetter

Varmt välkommen till en ny säsong och till nya konsertupplevelser i Gislaved! Som vi har väntat och längtat och nu, äntligen får vi ta emot publik. Instrumenten är stämda och vi ser med förväntan fram emot en ny säsong full av sång och musik!

Biljetterna till höstens konserter i vår egen konsertserie släpps lördag 11 september kl. 12.00. Till konserter i Musikcaféserien säljs biljetter i entrén 30 minuter före utsatt konserttid. Du som är abonnent på konserterna i konsertserien, kom ihåg att ta med ditt abonnemangskort till konserter i Musikcaféserien så får du 50 kr rabatt.


Vi värnar publikens säkerhet

För att undvika trängsel har antalet platser på säsongens första konsert i Konsertsalen begränsats efter rådande restriktioner. När du bokar biljett till denna konsert kommer du INTE kunna välja plats. Istället uppmanar vi dig som konsertbesökare att vara på plats i god tid före konsert. Senast 30 minuter före utsatt konserttid öppnas dörrarna in till Konsertsalen och våra konsertvärdar tilldelar dig och ditt sällskap en sittplats. Genom denna lösning undviker vi trängsel i stolsraderna. Sällskap placeras tillsammans, men avstånd hålls till övriga sällskap. Möjligheten att själv välja plats är ytterst begränsad, men givetvis tas hänsyn till dig som, på grund av fysiska begränsningar, har behov av särskild plats. Dina ytterkläder tar du med dig in i konsertlokalen. In- och utgång sker via tre entréer. Du går ut genom samma entré som du kom in genom.